شکر خدا که در پناه حسینیم
عالم از این خوبتر پناه ندارد
(((انجمن دانشگاهی فرهنگی کربلا سلام))) متشکل از تعدادی از دانشجویان، طلاب و افراد با دغدغه فرهنگی و علمی در حوزه امام حسین علیه السلام، در ماه مبارک رمضان ۱۴۴۳ هجری قمری همزمان با فرخنده ایام میلاد کریم اهل بیت، امام حسن مجتبی علیه السلام شکل گرفت.
لذا این انجمن به همت تعدادی از خدام با تجربه در زمینه های مختلف فرهنگی، علمی و اجرایی قصد دارد در مکتب سیدالشهدا علیه السلام اقدام به تولید محتوا به زبان فارسی و در آینده به زبانهای فرانسوی، عربی و انگلیسی و اردو اقدام نماید.
این انجمن با هماهنگی حجه الاسلام سید علی اصغر علوی دانش آموخته دانشگاه امام صادق (ع) وطلبه سطح چهار مرکز تخصصی امام علی بن ابی طالب(ع) و همچنین نویسنده ،پژوهشگر حوزه عاشورا اقدام به تولید محتواهای کاربردی و با نگاهی نو به مکتب سیدالشهداء (ع) می نماید.
همچنین انجمن دانشگاهی فرهنگی کربلا سلام سفرهای دانشجویان، طلاب، اساتید و فارغ التحصیلان دانشگاهی را نیز در صورت امکان و با هماهنگی نهادهای ذیربط در برنامه خود دارد، علی الخصوص: حضور در همایش جهانی پیاده روی اربعین، پیاده روی نیمه شعبان و پیاده روی عرفه.
عشق و علاقه خدام این انجمن به اهل بیت علیهم السلام و علی الخصوص حضرت سیدالشهدا علیه السلام، حد و مرز نداشته و با برنامه ریزی های صورت پذیرفته ارتباط با دانشگاهیان داخلی و خارجی نیز در دستور کار گروه کربلا سلام می باشد.
همچنین مستند سازی بیانات اساتید و روحانیون و تبدیل آن به جزوات و ارائه در اپلیکیشنی بنام: *کربلا سلام* نیز از دیگر اقدامات انجمن می باشد.
با توجه به تجربیات خدام این انجمن بنا هست در هر سفر: موضوع و شعار سفر، کتاب سفر و مطالب ارائه شده در پایان هر سفر به صورت جزوات، مستندسازی، تدوین و منتشر گردد تا در دسترس همه مشتاقان به معرفت سیدالشهداء قرار گیرد. هر سفر بهانه ای جهت کار تشکیلاتی است، که رهبر معظم انقلاب بارها و بارها در سخنان گهربار خود بر آن تاکید نموده اند مانند:
ما اعتقادمان این است که بهترین راهی و برترین حربهای که میتواند این راهها را باز کند و هدایت الهی را و هدایت انقلابی را در ذهنها و جانها بنشاند و به میوه بیاورد، یک تشکیلات است. (61/9/18)
تشکیلات یکی از فرایض هر گروه مردمی است که یک هدفی را دنبال میکنند. تشکیلات یعنی نظم یعنی تقسیم وظایف یعنی ارتباط و اتصال و زنجیرهای کار کردن؛ این معنای تشکیلات است. (60/11/27)
گرایش انقلابی و حرکت اسلامی چیزی نیست که بدون یک مدیریت و هدایت صحیح و دقیق و حساب شده تضمین بشود. (75/9/20)
هیچ کاری بدون تشکیلات پیش نمی رود. انقلاب اسلامی ایران هم بدون تشکیلات پیش نرفت و پیروز نشد.(۶۰/۱۱/۲۷)
بدون سازمان دهی، بدون تشکیلات، مدیریت امکان ندارد و کار هم پیش نمی رود. (۸۹/۴/۲۰)
باید توجه داشته باشید که در همه کار ساز و کار تشکیلاتی و اداری نقش مهمی دارد. این نه به معنای گم شدن در هفت توی بروکراسی و دیوان سالاری است بلکه به معنای بودن تشکیلات، بودن مسؤل وجود یک مرکز فکر است.(۸۷/۲/۱۴)
هر آنچه که یک جمع متعهد صاحب اندیشه و هنر را دور هم جمع کند و بتواند مثل نخ تسبیح این ها را مجتمع نماید یکی از بزرگترین رحمت ها و نعمت های الهی است.(۸۱/۱۱/۸)
تشکل ها می توانند مصونیت بخش باشند؛ می توانند دانشجو را از افتادن در گرداب های مختلف و منجلاب های مختلف نجات بدهند و حفظ کنند باید از تجربه و علم و تخصص دیگران استفاده کرد.(۸۷/۹/۲۴)
براستی #خادم_ارباب_کیست_؟